Volkswagen

De auto’s van Volkswagen behoren al jaren tot de top 10 van bestverkochte auto’s van Nederland. De auto’s van Volkswagen zijn comfortabel, betrouwbaar en veilig. Het automerk heeft een rijke historie en is al sinds 1947 actief in Nederland.

In 1974 introduceerde Volkswagen de Volkswagen Golf, de waardige opvolger van de Kever. Het jaar daarop volgt de Polo. Vandaag de dag zijn de Volkswagen Up!, Volkswagen Polo en Volkswagen Golf nog steeds populair. Zowel onder de particulier als onder de zakelijke rijder. Niet zo heel gek, aangezien de modellen stuk voor stuk een goede wegligging hebben en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Volkswagen up!
De Volkswagen Up! is wellicht de kleinste auto van de Volkswagen familie, maar qua prestaties wordt dat ruimschoots gecompenseerd. De Up! is voorzien van een compacte driecilinder motor en biedt ruimte voor vier personen.

De Up! is uitermate geschikt als vervangend vervoer auto. De auto is compact én zuinig. De Volkswagen Up! kunnen wij exclusief voor garagisten aanbieden vanaf 165 euro per maand.

Janine Zuidema

Sales & Leaseadvies

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Alexander Boon

Sales & Leaseadvies

Bel 085 487 14 41

Bereikbaar

E-mail info@mobilityservice.nl

Altijd antwoord

Start chat

Online tot 17:00

Compleet netwerk in Nederland

Mobility Service levert vervangend vervoer auto's aan garagehouders in het hele land.

Bekijk de voordelen

Vervangend vervoer is zo geregeld bij Mobility Service. Bel of mail ons gerust. Wij vertellen je meteen welke auto’s direct beschikbaar zijn. Ook een elektrische auto als vervangend vervoer behoort tot de mogelijkheden.

Daarom kies je voor Vervangend-vervoer.nl

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Onafhankelijk (ja echt!)
  • Heldere prijzen
  • Zelf samenstellen en bestellen
Volkswagen UP Kia Picanto

Blije klanten

Je kunt bij ons terecht met al je vragen met betrekking tot mobiliteit. Ben je benieuwd hoe onze klanten ons beoordelen? Lees gerust onze reviews eens door.

9