Toyota

Sakichi Toyoda vond als eerste Japanner het mechanisch aangedreven weefgetouw uit. Dit zorgde voor een revolutie in de textielindustrie in Japan. Met de opbrengst van de patentrechten op het automatisch weefgetouw werd de basis gelegd voor de Toyota Motor Corporation (TMC) in 1937. Inmiddels mag Toyota zichzelf als een van de grootste autofabrikanten ter wereld noemen. Jaarlijks produceert het automerk zo’n 9 miljoen voertuigen. In Europa heeft Toyota een marktaandeel van 5 procent, wereldwijd ligt dit percentage iets hoger met 10 procent. De bestverkochte modellen in Nederland zijn onder andere de Toyota Aygo, Toyota Corolla en Toyota Yaris.

Toyota Aygo
De Toyota Aygo is een stoere, frisse auto in het A-segment. Het populaire model van Toyota is verkrijgbaar in maar liefst acht uitvoeringen. Kleine straatjes tot een druk winkelgebied, niets is te gek voor de compacte Aygo. Vanwege het compacte design rijdt de auto soepel en is de auto heerlijk wendbaar. Op basis van een looptijd van 60 maanden is de Toyota Aygo al beschikbaar vanaf 179 euro per maand.

Janine Zuidema

Sales & Leaseadvies

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Alexander Boon

Sales & Leaseadvies

Bel 085 487 14 41

Bereikbaar

E-mail info@mobilityservice.nl

Altijd antwoord

Start chat

Online tot 17:00

Compleet netwerk in Nederland

Mobility Service levert vervangend vervoer auto's aan garagehouders in het hele land.

Bekijk de voordelen

Vervangend vervoer is zo geregeld bij Mobility Service. Bel of mail ons gerust. Wij vertellen je meteen welke auto’s direct beschikbaar zijn. Ook een elektrische auto als vervangend vervoer behoort tot de mogelijkheden.

Daarom kies je voor Vervangend-vervoer.nl

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Onafhankelijk (ja echt!)
  • Heldere prijzen
  • Zelf samenstellen en bestellen
Volkswagen UP Kia Picanto

Blije klanten

Je kunt bij ons terecht met al je vragen met betrekking tot mobiliteit. Ben je benieuwd hoe onze klanten ons beoordelen? Lees gerust onze reviews eens door.

9