Peugeot

Het Franse automerk is onderdeel van PSA Peugeot Citroën. Het van oorsprong familiebedrijf is opgericht in 1810 door Jean-Frédéric en Jean Pierre II Peugeot. In 1889 werd de eerste automobiel (door stoom aangedreven driewieler) van Peugeot getoond op de Wereldtentoonstelling van Parijs. Inmiddels is Peugeot uitgegroeid tot een van de bestverkochte automerken ter wereld.

Peugeot 108
De Peugeot 108 manoeuvreert zich als een vis in het water door de stad. De compacte auto van Peugeot is van alle gemakken voorzien en heeft een uitstekende wegligging. De Peugeot 108 is verkrijgbaar als hatchback- en cabrioletversie. De Peugeot 108 is een uitstekende optie als vervangend vervoer. De auto is zuinig en compact, waardoor je overal gemakkelijk kunt parkeren. De Peugeot 108 kunnen wij voor een voordelige prijs van 189 euro per maand aanbieden. 

Janine Zuidema

Sales & Leaseadvies

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Alexander Boon

Sales & Leaseadvies

Bel 085 487 14 41

Bereikbaar

E-mail info@mobilityservice.nl

Altijd antwoord

Start chat

Online tot 17:00

Compleet netwerk in Nederland

Mobility Service levert vervangend vervoer auto's aan garagehouders in het hele land.

Bekijk de voordelen

Vervangend vervoer is zo geregeld bij Mobility Service. Bel of mail ons gerust. Wij vertellen je meteen welke auto’s direct beschikbaar zijn. Ook een elektrische auto als vervangend vervoer behoort tot de mogelijkheden.

Daarom kies je voor Vervangend-vervoer.nl

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Onafhankelijk (ja echt!)
  • Heldere prijzen
  • Zelf samenstellen en bestellen
Volkswagen UP Kia Picanto

Blije klanten

Je kunt bij ons terecht met al je vragen met betrekking tot mobiliteit. Ben je benieuwd hoe onze klanten ons beoordelen? Lees gerust onze reviews eens door.

9