Over ons

Levering van auto's voor vervangend vervoer zit in ons DNA

Deze website en de aangeboden diensten, zijn onderdeel van leasemaatschappij Mobility Service Nederland B.V.

Wie zijn wij?

Mobility Service Nederland is al sinds 2008 leverancier van vervangend vervoer auto’s aan autobedrijven en garagisten. Je zou dus kunnen zeggen dat het leveren van vervangend vervoer-auto’s in ons DNA zit.

In de beginjaren leverden we veel auto’s via verschillende tussenpersonen. Klanten gaven echter aan liever direct bij ons te bestellen. Als er geen derde partij tussen zit, kan de prijs laag blijven en verloopt de communicatie beter; dat scheelt. Een slim bestelproces hadden we echter nog niet. Om in de behoefte van de autobedrijven te voorzien en het bestelproces zo gemakkelijk te maken, hebben wij deze website ontwikkeld.

Elk autobedrijf kan via Mobility Service Vervangend Vervoer direct inzien wat de maandelijkse leasekosten zijn van een vervangend vervoer-auto en wat de overnameprijs is. Ook is het mogelijk de auto direct te laten voorzien van bestickering. Alles onder één dak, bij ons in Eelde. Is de auto klaar voor ontvangst? Dan kunnen we de auto afleveren op elke gewenste locatie in Nederland.

Virtuele rondleiding

Neem een kijkje bij ons binnen, met de virtuele rondleiding.

Compleet netwerk
in Nederland

Mobility Service levert vervangend vervoer auto's aan garagehouders in het hele land.

Bekijk de voordelen
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl