Opel

Opel is van oorsprong een Duitse autofabriek die sinds 2017 onder de autoconcern PSA Groupe valt. In 1882 werd het bedrijf opgericht door Adam Opel, maar in 1899 werd pas de eerste auto geproduceerd. Inmiddels heeft Opel in Europa een marktaandeel van iets minder dan 6% en is het automerk uitgegroeid tot een van de grootste autofabrikanten in Europa.

Opel Corsa

De Opel Corsa is sinds 1982 op de markt en heeft zich inmiddels bewezen. De zesde generatie staat volledig in het teken van innovatie en technologie. Het gloednieuwe model is voorzien van de nieuwste technologie met onder andere Active Lane Keep Assist, Cruise Control, verkeersbordherkenning etc. Sinds maart 2020 heeft het automerk ook een volledig elektrische variant van de Opel Corsa op de markt uitgebracht. De brandstofvariant is uitermate geschikt als vervangend vervoer. Exclusief voor garagisten kunnen wij de Opel Corsa al aanbieden voor een leaseprijs van 248 euro per maand.

Janine Zuidema

Sales & Leaseadvies

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Alexander Boon

Sales & Leaseadvies

Bel 085 487 14 41

Bereikbaar

E-mail info@mobilityservice.nl

Altijd antwoord

Start chat

Online tot 17:00

Compleet netwerk in Nederland

Mobility Service levert vervangend vervoer auto's aan garagehouders in het hele land.

Bekijk de voordelen

Vervangend vervoer is zo geregeld bij Mobility Service. Bel of mail ons gerust. Wij vertellen je meteen welke auto’s direct beschikbaar zijn. Ook een elektrische auto als vervangend vervoer behoort tot de mogelijkheden.

Daarom kies je voor Vervangend-vervoer.nl

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Onafhankelijk (ja echt!)
  • Heldere prijzen
  • Zelf samenstellen en bestellen
Volkswagen UP Kia Picanto

Blije klanten

Je kunt bij ons terecht met al je vragen met betrekking tot mobiliteit. Ben je benieuwd hoe onze klanten ons beoordelen? Lees gerust onze reviews eens door.

9