Kia

Kia is van oorsprong een Zuid-Koreaans merk dat deel uitmaakt van de Hyundai Motor Company. In de jaren 70 is Kia gestart met de productie van automobielen. In de jaren 80 en 90 werkte het automerk samen met Ford Company aan verschillende modellen. De modellen zijn zowel in Zuid-Korea als in andere landen geïntroduceerd. Na een faillissement in 1997 werd het automerk in 1998 overgenomen door Hyundai Motor Company.

In 2009 was de Kia Ceed het bestverkochte model, gevolgd door de Kia Picanto. Het automerk heeft zich met name met de Kia e-Niro op de kaart gezet. Dankzij de verkoopaantallen van de Kia e-Niro draaide het automerk geen verlies in een coronajaar. Terwijl alle andere automerken hier wel last van hadden. In 2020 was ongeveer 45% van de verkochte Kia’s een Kia (e)Niro. De Kia e-Niro is nog steeds een van de bestverkochte elektrische auto’s.

Kia Picanto

De Kia Picanto is door de jaren heen niet of nauwelijks veranderd. De Kia Picanto heeft een sportief design en is leverbaar in vier uitvoeringen: ComfortLine, DynamicLine, DynamicPlusLine en GT-Line. De uitvoering die wij kunnen aanbieden is de DynamicLine. De Kia Picanto is al te leasen vanaf 215 euro per maand. 

Janine Zuidema

Sales & Leaseadvies

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Alexander Boon

Sales & Leaseadvies

Bel 085 487 14 41

Bereikbaar

E-mail info@mobilityservice.nl

Altijd antwoord

Start chat

Online tot 17:00

Compleet netwerk in Nederland

Mobility Service levert vervangend vervoer auto's aan garagehouders in het hele land.

Bekijk de voordelen

Vervangend vervoer is zo geregeld bij Mobility Service. Bel of mail ons gerust. Wij vertellen je meteen welke auto’s direct beschikbaar zijn. Ook een elektrische auto als vervangend vervoer behoort tot de mogelijkheden.

Daarom kies je voor Vervangend-vervoer.nl

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Onafhankelijk (ja echt!)
  • Heldere prijzen
  • Zelf samenstellen en bestellen
Volkswagen UP Kia Picanto

Blije klanten

Je kunt bij ons terecht met al je vragen met betrekking tot mobiliteit. Ben je benieuwd hoe onze klanten ons beoordelen? Lees gerust onze reviews eens door.

9